Tatarský biftek se považuje za jednu z nejoblíbenějších pochoutek. Vyzkoušeli jste ho však v nepocházejícího verzi?
potřebujete:
cuketa
cibule
lžíce rostlinného oleje
lžíce sójové omáčky
lžíce mleté červené papriky
lžíce hořčice
špetka chilli
2 stroužky česneku
lžíce rajčatového protlaku
pepř
sůl
Přečtěte si: Exotika přímo ve vaší kuchyni. Recept na chutné mexické enchiladas
postup:
Cuketu si nastrouháme na hrubé kousky a vymačkáme z ní šťávu. Mezitím si na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, ke které přidáme i prolisovaný česnek. Přibližně po třech-čtyřech minutách přidáme i nastrouhanou cuketu, kterou postupně ochucuje, dokud nevyužijeme všechny igrediencie. Dobrou chuť!